Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Ar&Ge Proje Organizasyonu

25.07.2016

Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Ar&Ge Proje Organizasyonu

13 – 14 ve 15 Ekim 2016 tarihlerinde, Kayseri’de Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından  Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Ar&Ge Proje Organizasyonu düzenlenecektir.

Organizasyon kapsamında Uluslararası katılımlı bir Ar-Ge proje pazarı etkinliği, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında uluslararası firmalar arasında ikili görüşmeler ve Horizon 2020 projeleri için ortak bulmaya yönelik bir Brokerage Event (Aracı olma etkinliği) ve ilgili alanda  ilgi çekecek seminer ve paneller düzenlenecektir.

Organizasyon için Bremen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Azerbaycan Milli İlimler Akademisi ile Erciyes Üniversitesi arasında iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır.

Airbus Defence organizasyona katılım sağlayacaktır ve Keynote Speaker Airbus, Global R&T Cooperation Yöneticisi Mr. Werner Teutsch olacaktır.

Organizasyona siz değerli akademisyenler Ar-Ge projelerinizle katılım sağlayabilir ve Brokerage event de uluslararası işbilirliği fırsatları yakalamak için ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım için lütfen bu linki;  http://aeroex.org/index.php/registernow/  tıklayınız.