STARTUPUS TEKNOGİRİŞİM ATÖLYESİ BAŞLIYOR!

31.10.2016

STARTUPUS TEKNOGİRİŞİM ATÖLYESİ BAŞLIYOR!

Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmelerini destekleyen ve olgunlaşmasını sağlayan bir girişimcilik programı olan “Startupus Teknogirişim Atölyesi”  30 Kasım - 2 Aralık 2016 tarihleri arasında ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecektir.

Startupus Teknogirişim Atölyesi’ne başvurular için son tarih 24 Kasım 2016 saat 18.00’dir.

Etkinlik sonunda yapılacak değerlendirme ile Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’ndan;

1.’ye bir kur ücretsiz İngilizce eğitimi,

2.’ye bir kur %60 indirimli İngilizce eğitimi,

3.’ye bir kur %40 indirimli İngilizce eğitimi verilecektir

*Başvurular kontenjanla sınırlı olup takım halinde yapılan başvurulara öncelik verilecektir.

Başvuru formu için tıklayınız!

STARTUPUS PROGRAMI NEDİR?

Startupus Programı Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmesi destekleyen ve olgunlaşmasını sağlayan bir girişimcilik programıdır.

PROGRAM BAŞVURU KOŞULLARI

·         Başvuru sahibi örgün öğrenim veren herhangi bir lisans programında en az dört yarıyıl tamamlamış olmalıdır.

·         Yarışmaya bireysel ya da en fazla üç kişiden oluşan takımlar halinde başvuru yapılabilir. Takım olarak yapılan başvurularda takım adına takım lideri başvuru yapmalıdır.

·         Yenilikçi ve teknoloji tabanlı bir iş fikri ile başvuru yapılmalıdır.

·         Farklı iş fikri ile birden fazla başvuruda bulunulabilir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

·         Başvuru formu (Başvuru takım halinde yapılacak ise, başvuru formunu takım adına takım lideri tarafından doldurulmalıdır).

*Başvurular online olarak yapılacaktır.

ATÖLYE TAKVİMİ

1.  Gün - 30 Kasım 2016, Çarşamba