Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi 29-30 Kasım'da İstanbul Kongre Merkezi'nde

24.11.2016

Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi 29-30 Kasım'da İstanbul Kongre Merkezi'nde

29-30 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde Mimar ve Mühendisler Grubu öncülüğünde Üniversite, Teknopark ve Ar-Ge Merkezleri'nde geliştirilen inovatif projelerin, tanıtılmasına, hızla yatırıma dönüşmesine, benzer projeler arasında ortak çalışmalar yapılmasına, bir sinerji oluşmasına, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesine, Türkiye'nin teknoloji ihraç eden ülke hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmak amacıyla Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi gerçekleştirecektir.

Üniversite öğretim üyelerinin, büyük emek ve bütçeler harcayarak geliştirdikleri tüm inovatif projeler, Teknoparklarda desteklerle geliştirilen tanıtıma ve yatırıma ihtiyacı olan tüm inovatif projeler, Ar-Ge Merkezlerinde, desteklerle yüksek bütçeler ile geliştirilen tüm inovatif projeler aynı platformda sergilenecektir.

Sanayici, yatırımcı ile proje sahiplerini aynı platformda buluşturarak, projelerin hızla yatırıma dönüşmesini sağlayarak, Türkiye'de teknoloji alanına yatırımlarını artırmayı amaçlamaktadır.

Organizasyona siz değerli akademisyenler Ar-Ge projelerinizle katılım sağlayabilir ve ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylar için: http://argezirvesi.com/