BÖLGE MUCİTLER SERGİSİ 30 KASIM 2016'DA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ'NDE!

24.11.2016

BÖLGE MUCİTLER SERGİSİ 30 KASIM 2016'DA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ'NDE!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Ülkemizdeki patentli ürün ve mucit sayısını arttırmak, öğrencilere inovatif buluş yapma yeteneğini geliştirmek ve girişimciliği özendirmek amacıyla, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği girişimleriyle, Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya, Uşak ve Bilecik olmak üzere 5 ildeki paydaşların katılımıyla Bölge Mucitler Sergis'ni 30 Kasım 2016 tarihinde Dumlupupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fuaye alanında gerçekleştirilecektir..

Organizasyon, yerli ve milli teknolojinin gelişmesine katkı sağlamak, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine yükseltmek, Türk malı ve inovatif ürünlerin sayısını arttırmak, Türk markalarımıza küresel pazarda yer edindirmek açısından büyük önem taşımaktadır.

Organizasyonda Türk Patent Enstitüsü'ne kayıtlı bulunan faydalı model ve patent sahibi kişi ve işletmelerin buluşları sergilenecektir. Etkinlikte iş dünyasından başarı hikâyeleri ve inovasyon konularında sunumlara yer verilecek olup başarılı rol modellerin ziyaretçiler ile buluşması sağlanacaktır.