TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! başvuruları başladı!

10.01.2017

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! başvuruları başladı!

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2016-2017 Dönemi Süreci

9 Ocak – 20 Şubat 2017

Üniversite öğrencisi gençler ekiplerini kurarak www.bugenclikteisvar.com üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirirler.

Başvurularını tamamlayan ekipler, Silikon Vadisi’nin en önemli 10 kanaat önderinden biri kabul edilen girişimci ve akademisyen Steve Blank'in “How to Build a Startup: The Lean LaunchPad" adlı online eğitimini Türkçe olarak alarak, girişimcilik konusundaki bilgilerini pekiştirme fırsatı bulurlar.

21 Şubat – 8 Mart 2017

Başvurular en az iki yatırımı olan melek yatırımcılar ve girişimcilik ekosisteminin lider isimlerinden oluşan bağımsız bir ön jüri tarafından incelenir. En yüksek puanı alan ilk 50 iş fikri (ilk 30’u asil, sonraki 20’si ise yedek olmak üzere) ön elemeyi geçer.

9 Mart 2017

Ön elemeyi geçen ekipler açıklanacaktır.

16-19 Mart 2017

Ön elemeyi geçen ve online eğitimi tamamlayarak iş fikirlerini kanvasa döken ekipler, İstanbul'da 3 gün sürecek eğitim kampına katılma hakkı elde ederler. Eğitim kampı esnasında katılımcılar girişimciliğe ilişkin temel konulardan etkili sunum tekniklerine kadar birçok alanda eğitim alma ve başarılı girişimcilerden kendi hikayelerini dinleme fırsatı bulurlar.

3 günlük eğitim boyunca geliştirilecek iş planları, kampın son gününde TÜSİAD üyelerine sunulacak ve seçilen ekipler yarışmanın bir sonraki etabı olan “rehberlerle çalışma süreci”ne geçmeye hak kazanacaktır.

20 Mart–15 Mayıs

Seçilen ekipler, TÜSİAD rehberleri ile çalışarak iş fikirlerini geliştirme ve iş planlarını hazırlama imkanı bulacaklardır.

17 Mayıs 2017

Ekipler “Final Jürisi”ne sunumlarını yapacak ve Ödül Töreni gerçekleşecektir.

Detaylı Bilgi için

www.bugenclikteisvar.com