“TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı” 16 Mart'ta!

09.03.2017

“TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı” 16 Mart'ta!
ARİNKOM TTO tarafından tüm öğretim üyelerine ve doktora öğrencilerine yönelik; “TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı” düzenlenecek!

Toplantı, iki ayrı kampüste ayrı ayrı gerçekleşecek.

Toplantıda, doktora öğrencilerinin proje yürütücüsü olarak başvuru yapabileceği 1002 programı hakkında; başvuru süreci, dikkat edilecek unsurlar, talep edilebilecek bütçe kalemleri, gibi bilgiler toplantı kapsamında ele alınacak.

TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Hakkında…

Proje yürütücüsünün; üniversitelerde, eğitim ve araştırma hastanelerinde veya araştırma enstitülerinde/istasyonlarında çalışıyor olması ve projeyi öneren kuruluşun kadrolu personeli olması,

• Üniversite/Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olması durumunda, doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olması veya

• Doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık öğrenimine devam ediyor olması

• Araştırma Enstitüsünde/İstasyonunda çalışması durumunda, en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olması gerekmektedir.

TARİH: 16 Mart 2017, Perşembe

SAAT: 10:30 – 12.00

YER: Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Kongre Merkezi Mavi Salon

TARİH: 16 Mart 2017, Perşembe

SAAT: 14:30 - 16:00

YER: Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu

Katılım ve kayıt için tıklayınız.