“Nitelikli İstihdam ve Kariyer İçin Üniversite-Sanayi Buluşması Paneli” 5 Nisan’da!

03.04.2017

Eskişehir sanayisinin nitelikli işgücü ihtiyacına yönelik sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulacağı “Nitelikli İstihdam ve Kariyer İçin Üniversite-Sanayi Buluşması Paneli” 5 Nisan 2017, Çarşamba günü saat 14:00’te düzenlenecektir.

Panel Anadolu Üniversitesi, BEBKA ve ESKİŞEHİRINVEST Yatırım Ofisi İş birliği ile Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

PANEL PROGRAMI

13:30-14:00 Karşılama ve Kayıt

14:00-14:45 Açılış Konuşmaları

Sn. Yunus Fatih KADİROĞLU - BEBKA Genel Sekreteri (V.)

Sn. Metin GÜLER - Eskişehir Ticaret Odası Başkanı

Sn. Savaş ÖZAYDEMİR - Eskişehir Sanayi Odası Başkanı

Sn. Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN - Anadolu Üniversitesi Rektörü

Sn. Azmi ÇELİK - Eskişehir Valisi ( Katılmaları halinde )