2017 Proje Fuarı ve Yarışması 5 Mayıs'ta Organize Sanayi Bölgesi Sergi ve Fuar Alanı'nda!

28.04.2017

ARİNKOM TTO ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) işbirliği ile Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 05 Mayıs 2017 Cuma günü Organize Sanayi Bölgesi Sergi ve Fuar Alanı'nda “Proje Fuarı ve Yarışması 2017” etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlikte son sınıf öğrencilerinin hazırladığı projeler sergilenecek, sektör ile buluşturulacak ve aralarından en iyileri ödüllendirilecektir.

Proje yarışması ülkemizdeki Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik/Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Endüstri/Üretim/Sistem Mühendisliği, İnşaat/Yapı Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Malzeme Bilimi/Metalürji/Seramik Mühendisliği Bölümlerinin son sınıfında okuyan öğrencilerin katılımına açıktır.

Proje Fuarı-Yarışması 2017’de sunulacak proje özetlerinin ilgili bölümler tarafından  toplanarak 02 Mayıs 2017 tarihine kadar Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’na (mukaddert26@gmail.com adresine) iletilmesi gerekmektedir.

Not: Etkinlikte kullanılacak poster şablonlarına, örnek özet formatına ve etkinlikle ilgili detaylı bilgilere  proje web sayfasından (mfprojefuari.anadolu.edu.tr) erişilebilmektedir.