9. ÜSİMP Ulusal Kongresi 16-17 Mayıs’ta Başkent Üniversitesi’nde!

15.05.2017

9. ÜSİMP Ulusal Kongresi 16-17 Mayıs’ta Başkent Üniversitesi’nde!

Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP), 9. ÜSİMP Ulusal Kongresi’ni 16-17 Mayıs’ta Başkent Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Başkent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 9. ÜSİMP Ulusal Kongresi’nin bu yılki teması “SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNDE ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞ BİRLİĞİ”dir. Bilim ve Teknoloji Politikaları ve Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu kararlarının sürdürülebilir gelişimine katkı sağlayacak AR-GE ve Yenilik Ekosisteminin tüm aktörlerini; özel sektör, yükseköğretim ve eğitim sistemi ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Altı farklı paneled seçkin konuşmacıların deneyim paylaşımında bulunacağı Kongrede ayrıca davetkli katılımcılarla yürütülecek 3 tane de çalıştay yer alacaktır.

Panellerde:

• SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNDE STRATEJİK ORTAKLIKLAR

• SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNDE KAMU – ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİ

• TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSLERİ ARACILIĞIYLA BİLGİYİ EKONOMİK SÜRÜDÜRÜLEBİLİRLİĞE DÖNÜŞTÜRMEK (MODELLEMELERİ)

• SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNDE BAŞARI ÖYKÜLERİ

• ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE FİKRİ SINAİ MÜLKİYET HAKLARININ YÖNETİMİ VE TİCARİLEŞME

Ana temaları ulusal boyutta somut öneriler getirilebilinmesi amacıyla katılımcılar ile derinlemesine tartışılacaktır.

“SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNDE YERELLEŞME” , “İHTİSAS TGB’ler” ve “GİRİŞİMCİLER için HIZLI TANIŞMA “ başlıklarında yapılacak çalıştaylarda ise alanında yetkin davetliler ile konu tüm detayları ile ele alınarak raporlaştırılacaktır.

Ayrıca katılımcıların katkılarını sunabilmeleri için Poster Bildiri Oturumu düzenlenecektir.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.