Eskişehir UX Meetup 31 Mayıs, 2017 Çarşamba günü ANAÇ'TA!

29.05.2017

Eskişehir UX Meetup 31 Mayıs, 2017 Çarşamba günü ANAÇ'TA!

Eskişehirdeki kullanıcı deneyimi profesyonelleri ve adayları ile tanışmak ve Userspots tarafından düzenlenecek mini workshop üzerinde çalışmak için 31 Mayıs, 2017 Çarşamba günü saat 16:00’da ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde Eskişehir UX Meetup etkinliği gerçekleştirilecek!

Kullanıcı Deneyimi Tasarımı (UX) Nedir?

Müşteri odaklı/kullanıcı odaklı bir tasarım prensibidir. Bir üründe bir arayüzde ve web sitesinde araştırma odaklı tasarım ve arayüz tasarımları ile kullanıcı dostu arayüzlerin tasarlanması/geliştirilmesi durumudur.

Userspots Kimdir?

Araştırmayı odak noktasında tutan, UX Metodolojisi ve Optimizasyon çözümleri sunan bir tasarım firmasıdır.

Kimler katılmalı?

Startuplar, akademisyenler, orta ölçekli firmalar, tasarım bölümlerinin öğrenci ve mezunları, tasarım alanında çalışanlar, UX-UI alanına ilgi duyanlar ve kariyerini bu alanda devam ettirmek isteyenler…

16:30 - 16:50

Mustafa Dalcı (Userspots Kurucusu) : Userspots’un çalışma prensibi, ürünleri ve hizmetleri hakkında sunumu

16:50 - 17:10

Süleyman Duman ( Userspots Marketing Manager/UX Alive Coordinator) : Userspots Eğitimler, Etkinlikler ve Pazarlama Stratejileri Hakkında Sunum

17:10 - 17:30

17:30 - 18:15

Pelinsu Pelit (Userspots UX Designer) : Örnek bir proje üzerinden UX tekniklerinin özetlenmesi, bilgi mimarisi, insan makina etkileşimi, prototip ve test süreci sunumu.

NOT: Etkinlikte, Userspots Eskişehir ofisinin teknoparkta açılması ile Eskişehir’de tasarım bölümlerinde eğitimini sürdüren son sınıf öğrencileri, mezunları, tasarım alanında çalışanlar, UX-UI alanına ilgi duyanlar ve kariyerini bu alanda devam ettirmek isteyenler için mini kariyer görüşmeleri yapılacaktır.

Etkinlik duyurusuna ve kayıt linkine buradan ulaşabilirsiniz.