“Arçelik – Tedarikçi - Anadolu Üniversitesi İnovasyon Programı 2. Atölye Çalışması” 28 Eylül’de!

27.09.2017

Arçelik A.Ş. ve ARİNKOM TTO organizasyonu ile yürütülen “Arçelik – Tedarikçi - Anadolu Üniversitesi İnovasyon Programı” 2. Atölye Çalışması 28 Eylül 2017 tarihinde Arçelik Garage tesislerinde gerçekleştirilecek. Etkinlik, tedarikçi kuruluşlarının inovasyon yeteneklerinin güçlendirilmesi ve “Arçelik - Tedarikçi- Araştırmacı” üçgeninde proje geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek.

Daha önce 20 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen 1. Atölye çalışması etkinliğinde Buzdolabı üretiminde konu başlıkları ele alınmıştı. Bu kez düzenlenecek olan 2. Atölye Çalışması etkinliğinde ise Çamaşır Makinesi üretiminde “Percieved Quality”, “Dynamic Group”, “Aqua System Design” konu başlıklarında bir çalıştay yapılacak.

ARİNKOM TTO, Arçelik A.Ş. Satınalma birimi, Çamaşır Makinası İşletmesi ve Ar-Ge birimleri iş birliğiyle düzenlenen etkinliğe, Anadolu Üniversitesi öğretim elemanları, Arçelik A.Ş. Ar-Ge çalışanları ve yetkilileri, ARİNKOM TTO ekibi ve Arçelik Tedarikçi Kuruluşları temsilcileri katılacak.