ULUSLARARASI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ İçin Son Başvuru 5 Ekim 2017!

04.10.2017

ULUSLARARASI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ İçin Son Başvuru 5 Ekim 2017!

Sayın Araştırmacı,

13-14 Ekim 2017 tarihlerinde Konya Ramada Plaza Otel'de TÜBİTAK-BİDEB bünyesindeki “2237-Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı” desteği ile düzenlenecek olan İ'nin amacı; Üniversitelerdeki araştırmacıların ve doktora yeterliliğini tamamlamış öğrencilerin Avrupa Birliği HORIZON 2020 programına proje hazırlama konusunda eğitiminin sağlanmasıdır. Bu amaçla, önerilen eğitim programı ile araştırmacıların Horizon 2020 programı konusunda bilgilendirilmeleri, çalışma dökümanlarının tanıtımı, proje konsorsiyumlarına katılımı, proje fikri oluşturma ve proje sunma kapasitesinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ar-Ge ve teknoloji geliştirme, yeni teknolojilere erişim olanağı ve özellikle uluslararası konsorsiyuma katılımlarının sağlanması, proje hazırlama ve uygulama eğitimlerinin sağlanması amaçlanmaktadır.

Etkinliğin Kapsamı:

TÜBİTAK-BİDEB bünyesindeki "2237-Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı" katkısı ile gerçekleştirilecek olan “ULUSLARARASI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ” ülkemizin tüm Üniversitelerindeki öğretim üyelerini ve doktora yeterlilik aşamasını geçmiş doktora öğrencilerini kapsamakta ve 30 katılımcının başvurular arasından seçilmesi planlanmıştır.

Etkinliğin Yeri:

Konya Ramada Plaza Otel;

Adres: Horozluhan Mahallesi, Yeni İstanbul Cd. No:58, 42120 Selçuklu, Konya

Başvuru:

Katılımcılar başvurularını http://2017ekimprojeegitimi.blogspot.com.tr/ adresinden başvuru formunu doldurup CV’leri ile birlikte 2237projeegitimi@gmail.com adresine 5 Ekim 2017 mesai bitimine (17:00) kadar göndererek gerçekleştireceklerdir. Etkinlik için katılımcı seçiminde TÜBİTAK tarafından belirlenen kriterler dikkate alınacaktır. Adayların seçiminde başvuru formundaki bilgiler ve ekte gönderecekleri özgeçmiş ve eserler listesi dikkate alınacaktır.

13-14 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimi” ne katılmak isteyen ve aşağıdaki şartları sağlayan öğretim üyelerinin formu doldurarak 2237projeegitimi@gmail.com adresine mail atması halinde basvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

 Herhangi bir kurumda çalışan, doktora derecesi veya tıpta uzmanlık derecesine sahip araştırmacı olmak,

 Eğitim etkinliğe bir proje önerisi ile katılıyor olmak,

 Tercihen, sunduğu TÜBİTAK Araştırma Projesi önerisi olumsuz sonuçlanmış olmak,

 Daha önce bu program kapsamında desteklenen bir eğitim etkinliğine katılmamış olmak,

 İntihalden ceza almamış olmak.

Etkinlik Koordinatörü:

Prof. Dr. Mustafa Ersöz

Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü

e-mail: mersoz@selcuk.edu.tr

İrtibat:

Doç. Dr. Yasemin Öztekin

Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü

e-mail: 2237projeegitimi@gmail.com

İrtibat:

Yrd.Doç.Dr.Serpil EDEBALİ

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fak.

e-mail: 2237projeegitimi@gmail.com

Bunu E-postayla Gönder

Araştırmacılara yönelik duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.