Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları Başlıyor!

30.11.2017

Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları Başlıyor!

ARİNKOM TTO tarafından üniversitemiz genelinde düzenlenmesi planlanan “Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları” 6 Aralık 2017, Saat 14.00’te Eczacılık Fakültesi İhsan Sarıkardeşoğlu Toplantı Salonu’nda yapılacak ilk toplantı ile başlıyor.

Toplantılarda Yeni Sınai Mülkiyet Kanunu doğrultusunda Anadolu Üniversitesi’nde mevzuata ilişkin gerçekleştirilen değişiklikler, buluşlarda Üniversitede hak sahipliği konularının yanı sıra ARİNKOM TTO’nun fikri hakların korunmasına yönelik destekleri de katılımcılara aktarılacak. ARİNKOM TTO Fikri Haklar ve Ticarileştirme Koordinatörleri Özlem Tigin ve Olcay Sevik’in konu hakkında sunumlar gerçekleştireceği ve bilgiler aktaracağı toplantılara ilişkin takvim ARİNKOM TTO Web Sitesi Etkinlik Takvimi sekmesinde güncel olarak yayınlanacak.

En yakın etkinlik tarihine ulaşmak için tıklayınız.