BİGG - ANAÇ Teknogirişim Programı Tanıtım Toplantısı'na Davetlisiniz!

22.01.2018

BİGG - ANAÇ Teknogirişim Programı Tanıtım Toplantısı'na Davetlisiniz!

BİGG - ANAÇ Teknogirişim Programı Tanıtım Toplantısı, 6 Şubat 2018, Salı günü İki Eylül Kampüsü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu’nda, 7 Şubat 2018 Çarşamba günü ise Anadolu Üniversitesi Teknoloji bahçesi ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecektir.

BİGG - ANAÇ Teknogirişim Programı 2016 yılından bu yana 24 girişimciye toplamda 3,6 milyon TL destek alarak şirket kurmasını sağlayan eğitim ve mentorluk programıdır. Programı BİGG Uygulayıcı Kuruluşu olarak ARİNKOM TTO yürütmektedir.

Toplantılarda,

- Teknoloji tabanlı iş fikri ile şirket kurmak isteyen girişimci adayları için 150.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 Teknogirişim      Sermaye Desteği Programı (BİGG),

- BİGG başvuru süreçleri ve koşulları,

- BİGG Programının kapsamı ve diğer detaylar aktarılacaktır.

Toplantıya program hakkında bilgi almak isteyen tüm araştırmacılar, öğrenciler ve iş fikri olan girişimci adayları davetlidir.

Katılım ve kayıt için lütfen tıklayınız.