13 Şubat 2018'de İstanbul'da ERC Bilgi Günü düzenlenecek!

05.02.2018

13 Şubat 2018'de İstanbul'da ERC Bilgi Günü düzenlenecek!

TÜBİTAK ve İstanbul Arel Üniversitesi işbirliği ile 13 Şubat 2018 tarihinde İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi Mini Konferans Salonu’nda Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council - ERC) Bilgi Günü düzenlenecektir. Bilgi günü kapsamında Türkiye ERC Ulusal İrtibat Noktası Dr. Derya DÖNERTAŞ tarafından ERC 2018-2019 çağrıları ve TÜBİTAK’ın ERC özelinde sağladığı ödül ve destek programları hakkında bilgi verilecektir. İlgilenen araştırmacılar buradan etkinlik programına ulaşabilir ve etkinliğe kayıt yaptırabilirler. İstanbul Arel Üniversitesi dışından katılım gösterecek ve ERC Ulusal İrtibat Noktası ile proje özelinde birebir görüşme talebi bulunan araştırmacılarımız ncperc@tubitak.gov.tr adresine bu taleplerini iletebilirler.

Tarih: 13 Şubat 2018

Saat: 10:00 - 14:00

Yer: İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi Mini Konferans Salonu

Kapsam: Ufuk2020 ERC Programı Genel Bilgilendirme

NOT: İstanbul Arel Üniversitesi- Tepekent Yerleşkesine ulaşım için TÜYAP'tan kalkan ücretsiz servislerden faydalanabilirsiniz. Ulaşım ve servis ile ilgili detaylara buradan erişebilirsiniz.