Seranit Granit Seramik San. Ve Tic. A.Ş. Stajyer Kabulleri!

30.05.2018

Seranit Granit Seramik San. Ve Tic. A.Ş. Stajyer Kabulleri!

PTS'18 kapsamında, Seranit Granit Seramik San. Ve Tic. A.Ş. İşletmesi’nde;

“Porselen Karoların Kırılması İle Mineralojik Yapının İlişkisinin İncelenmesi” projesinde Mühendislik Fakültesi, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Safa KORKMAZ görev alacaktır.

“Hexogonal Altıgen Boyutlu (23x21cm) Monoporoza Pişirim (1185c) İnkjet Cbyk ve Efectink Baskılar Kullanılarak Yer ve Duvar Kombinasyonlarına Uygun Bir Kaplama Malzemesi Oluşturulması” projesinde Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Bölümü öğrencilerinden Kemal SUERİTEN görev alacaktır.

“10x11.6cm Boyutlarda (Mevcut Kalınlığı 13.2mmden 7.5mm Ye Düşürülecek Olan) Hexagonal Altıgen Sırlı Porselen Yer Karoları İçin, Çocuklara Yönelik Kaplama Malzemesi Tasarlaması” projesinde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinden Bilgesu BABUR görev alacaktır.

Stajyerlerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.