TÜBİTAK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Feza KORKUSUZ Uluslararası Biyomekanik Kongresi'nde ARDEB Programlarını Anlatacak!

13.09.2018

19 – 23 Eylül tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Uluslararası Biyomekanik Kongresi’nin 9.cusu Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir. Düzenlenecek olan Uluslararası Biyomekanik Kongresinde disiplinler arası bir yaklaşım temel alınarak Mühendislik, Sağlık ve Spor Temel Alanlarının bir araya getirilecektir. Kongre hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Ayrıca kongrenin son günü olan 22 Eylül Cumartesi günü 14:00-15:30 saatleri arasında TÜBİTAK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Feza KORKUSUZ, TÜBİTAK ARDEB 1001 – 1002 – 1005 – 3501 programlarında yapılan güncellemeler hakkında bilgilendirme yapacaktır.