ANAÇ, ARİNKOM TTO Girişimcilik Buluşması- I ile Açılıyor!

04.12.2015

ANAÇ, ARİNKOM TTO Girişimcilik Buluşması- I ile Açılıyor!

Girişimcilik Zirvesi 2015 etkinlikleri kapsamında  11 Aralık 2015 Cuma günü ARİNKOM TTO Girişimcilik Buluşması- I etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Teknoloji Bahçesi’nde yer alan Ön Kuluçka Merkezi ANAÇ, Protokol katılımı ile tören eşliğinde açılacak.  Törende TÜBİTAK BİGG - ANAÇ Teknogirişim Programı Tanıtımının yapılması planlanıyor.

Törenin ardından Kongre Merkezi Salon Anadolu’da “Girişimci ve Finansal Kaynak Nasıl Buluşur?” konulu panel düzenlenecek. Prof. Dr. Mehmet Başar Moderatörlük yapacağı panelde, GE Transportation Direktörü Nurettin Biçer, TOFAŞ İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Müdürü Erhan Küçüksüleymanoğlu, Savronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Işık, ACT Venture Partners Yöneticisi  Gürcan Ozan ve ANAÇ Teknogirişim Programı Proje Yöneticisi Yard. Doç. Dr. B. Tuğberk Tosunoğlu  panelist olarak yer alacak.

ARİNKOM TTO GİRİŞİMCİLİK BULUŞMASI – I

11 Aralık 2015 Cuma

10:30 ANAÇ Açılış

Yer: Yunusemre Kampüsü Teknoloji Bahçesi ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi

Açılış Konuşmaları

·         Mehmet Hakan Dağ - ARİNKOM TTO Yöneticisi

·         Prof. Dr. Naci Gündoğan – Anadolu Üniversitesi Rektörü

TÜBİTAK BİGG - ANAÇ Teknogirişim Programı Tanıtımı

Yard. Doç. Dr. B.Tuğberk Tosunoğlu

Kokteyl

Panel - Girişimci ve Finansal Kaynak Nasıl Buluşur?

Yer: Yunusemre Kampüsü Kongre Merkezi Salon Anadolu

Moderatör:

·         Prof. Dr. Mehmet Başar

Panelistler:

·         Nurettin Biçer – GE Transportation Üretim Direktörü

·         Erhan Küçüksüleymanoğlu – TOFAŞ İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Müdürü

·         Kenan Işık – Savronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

·         Gürcan Ozan – ACT Venture Partners Yönetici

·         Yard. Doç. Dr. B. Tuğberk Tosunoğlu – BİGG ANAÇ Teknogirişim Programı Proje Yöneticisi