PROJE FUARI VE YARIŞMASI 2016 Son Başvuru Tarihi: 2 MAYIS 2016

19.02.2016

PROJE FUARI VE YARIŞMASI 2016 Son Başvuru Tarihi: 2 MAYIS 2016

ARİNKOM TTO ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) işbirliği ile Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 11 Mayıs 2016 Cuma günü Organize Sanayi Bölgesi Sergi ve Fuar Alanı'nda “Proje Fuarı ve Yarışması 2016” etkinliği düzenlenecektir.
Etkinlikte son sınıf öğrencilerinin hazırladığı projeler sergilenecek, sektör ile buluşturulacak ve aralarından en iyileri ödüllendirilecektir.
Proje yarışması ülkemizdeki tüm Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik/Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Endüstri/Üretim/Sistem Mühendisliği, İnşaat/Yapı Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Malzeme Bilimi/Metalürji/Seramik Mühendisliği Bölümlerinin son sınıf öğrencilerinin katılımlarına açıktır.
Bitirme projesi alan tüm öğrencilerin proje özetleri ile posterlerini 2 Mayıs 2016 tarihine kadar Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’na (mukaddert26@gmail.com adresine) iletilmelerini önemle rica ederiz.

Not: Öğrenciler kullanacakları poster şablonları, örnek özet formatı ve etkinlikle ilgili detaylı bilgiye proje web sayfasından (mfprojefuari.anadolu.edu.tr) ulaşabilirler.