8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Bilimde Kadın Mucitler" ve Proje Sergisi!

01.03.2016

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKAUM) ile ARİNKOM TTO tarafından 8 Mart 2016 Salı günü, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da saat 10:30’da  “Bilimde Kadın Mucitler” isimli etkinlik düzenlenecektir.

Etkinlikte, “Bilimde Kadın Bakışı” başlıklı panele yer verilecektir. Panelin ardından üniversitemizde ulusal projeler, uluslararası projeler, üniversite-sektör işbirliği, patent  ve girişimcilik konularında kadın öğretim elemanlarının çalışmaları “Bilimde Kadın Bakışı” başlığı adı altında Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda sergilenecektir.

Etkinliğe katılımlarınızı diler, iyi çalışmalar dileriz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlamış olduğumuz videomuzu izlemek için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe katılım ve kayıt için lütfen tıklayınız.

Not: Etkinliğimiz "Kültürel Etkinlikler Dersi" kapsamında düzenlenmektedir.