STARTUPUS TEKNOGİRİŞİM ATÖLYESİ BAŞLIYOR!

13.04.2016

STARTUPUS TEKNOGİRİŞİM ATÖLYESİ BAŞLIYOR!

Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmelerini destekleyen ve olgunlaşmasını sağlayan bir girişimcilik programı olan “Startupus Teknogirişim Atölyesi”  25-26-27 Nisan 2016 tarihlerinde ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecektir.

Startupus Teknogirişim Atölyesi’ne başvurular için son tarih 21 Nisan 2016 saat 14.00’tür.

Etkinlik sonunda yapılacak değerlendirme ile kazananlara ödüller verilecektir.

*Başvurular kontenjanla sınırlı olup takım halinde yapılan başvurulara öncelik verilecektir.

Başvuru formu için lütfen tıklayın.

STARTUPUS PROGRAMI NEDİR?

Startupus Programı Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmesi destekleyen ve olgunlaşmasını sağlayan bir girişimcilik programıdır.

PROGRAM BAŞVURU KOŞULLARI

·         Başvuru sahibi örgün öğrenim veren herhangi bir lisans programında en az dört yarıyıl tamamlamış olmalıdır.

·         Yarışmaya bireysel ya da en fazla üç kişiden oluşan takımlar halinde başvuru yapılabilir. Takım olarak yapılan başvurularda takım adına takım lideri başvuru yapmalıdır.

·         Yenilikçi ve teknoloji tabanlı bir iş fikri ile başvuru yapılmalıdır.

·         Farklı iş fikri ile birden fazla başvuruda bulunulabilir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

·         Başvuru formu (Başvuru takım halinde yapılacak ise, başvuru formunu takım adına takım lideri tarafından doldurulmalıdır).

*Başvurular online olarak yapılacaktır.

ATÖLYE TAKVİMİ

1.Gün - 26 Nisan 2016 Salı