TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı

14.04.2016

TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı

ARİNKOM TTO tarafından doktora öğrencilerine yönelik; “TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Tanıtım Toplantısı” düzenlenecek!

Toplantı, iki ayrı kampüste ayrı ayrı gerçekleşecek.

Toplantıda, doktora öğrencilerinin proje yürütücüsü olarak başvuru yapabileceği 1002 programı hakkında; başvuru süreci, dikkat edilecek unsurlar, talep edilebilecek bütçe kalemleri, gibi bilgiler toplantı kapsamında ele alınacak.

TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Hakkında…

Proje yürütücüsünün; üniversitelerde, eğitim ve araştırma hastanelerinde veya araştırma enstitülerinde/istasyonlarında çalışıyor olması ve projeyi öneren kuruluşun kadrolu personeli olması,

• Üniversite/Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olması durumunda, doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olması veya

• Doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık öğrenimine devam ediyor olması

• Araştırma Enstitüsünde/İstasyonunda çalışması durumunda, en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olması gerekmektedir.

TARİH: 19 Nisan 2016 Salı

SAAT: 14:00 – 15.00

YER: Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Kongre Merkezi Mavi Salon

TARİH: 21 Nisan 2016 Perşembe