ARİNKOM TTO Katkılarıyla BİLGEİŞ Toplantısı Düzenlendi!

27.05.2016

ARİNKOM TTO Katkılarıyla BİLGEİŞ Toplantısı Düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) tarafından düzenlenen “İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi” (BİLGEİŞ) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 26 Mayıs Perşembe Kongre Merkezi Mavi Salon’da düzenlenen toplantıya; Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çabuk, Anadolu Üniversitesi AR-GE İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Mehmet Hakan Dağ, Eskişehir Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç, BİLGEİŞ Takım Lideri Sonja Prıscan, BİLGEİŞ İletişim ve Ağ Oluşturma Uzmanı Seda Helvacıoğlu ile Enocta Genel Müdür Yardımcısı Emre Tok konuşmacı olarak katıldı.

ARİNKOM TTO Yöneticisi M. Hakan Dağ toplantıda “Risk Yönetimi ve Ortak Değer Oluşturmak İçin İş Birliği” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Bilgilendirme toplantısı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çubuk tarafından gerçekleştirilen “Yol Göstermek ve Kaynakların Akıllı Kullanımı”, Eskişehir Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç’in hazırladığı “İş Dünyasında Teknoloji Kullanımı” ve Enocta Genel Müdür Yardımcısı Emre Tok tarafından gerçekleştirilen “Key Note: Bilişim ve İletişim Teknolojilerinin Geleceği” adlı oturumların ardından son buldu.

Projede ne hedefleniyor?

Projede kobilerin iş geliştirme süreçlerine destek olmak üzere bilgi ve bilişim teknolojilerinin kullanılıp, işçi ile işverenlerin yeni sosyal-ekonomik yapılara uyum yeteneklerinin artırılması için, ücretsiz erişilebilir ve kullanıcı dostu bir e- öğrenme portalı oluşturulması hedefleniyor.