ARİNKOM TTO katılımıyla gerçekleşen Savronik Proje Yarışması 2016 (SPY16) Sonuçlandı!

14.06.2016

ARİNKOM TTO Yöneticisi M. Hakan Dağ'ın jüri üyesi olarak katıldığı “Savronik Proje Yarışması 2016 (SPY16)” 11 Haziran 2016, Cumartesi günü gerçekleştirildi.

26 Ekibin kıyasıya mücadele ettiği, 11 ekibin finale kaldığı SPY16’da Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Furkan Bahat birinci seçildi.

Üniversite-sanayi işbirliğini artırmak; teknoloji tabanlı ürün ve üretim yöntemlerinin geliştirilmesi; ülkemizin global pazarda etkinliğinin ve rekabet gücünün artmasına destek olmak; ekip çalışmasına yatkın, özgüven sahibi ve geleceğe umutla bakan mühendis adaylarının yetişmesinin hedeflendiği yarışma 2008 yılından bu yana Savronik tarafından düzenlenmektedir.