"TEI-Anadolu Üniversitesi Proje Geliştirme Toplantısı" gerçekleştirildi

21.10.2016

ARİNKOM TTO  tarafından düzenlenen “Tusaş Motor Sanayii A.Ş. (TEI)-Anadolu Üniversitesi Proje Geliştirme Toplantısı" 21 Ekim günü Mühendislik Fakültesi, Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. H. Ferdi Gerçel, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erhan Ayas, ARİNKOM TTO Danışmanı Prof. Dr. Ersan Pütün, Üniversite-Sektör İşbirliği Koordinatörü Gülçin Avul, Tanıtım ve Etkinlikler Koordinatörü N. Sanem Moğulkoç, Tusaş Motor Sanayii A.Ş. (TEI) Tasarım Mühendisliği Direktörü Ali Osman Ayhan’ın ve çok sayıda TEI mühendisi ve öğretim elemanı katıldı.

Savunma Sanayii Araştırma Programı’nın (SAYP) tanıtımının ardından kurumdaki birimlerin çalışma prensipleri hakkında bilgi verildi.

TEI Tasarım Mühendisliği Direktörü Ali Osman Ayhan prototipi tamamlanan ürünlerin seri üretimine geçileceği ve ürünlerin ülkeye kazandırılmaya çalışıldığını belirtti.

Toplantı sonunda ise katılım gösteren öğretim elemanları çalışma alanları ve katkı sağlayabilecekleri projeler konusunda bilgi verdiler.  Ardından TEI mühendisleri ve öğretim elemanları Mühendislik Fakültesi"nin laboratuvarlarını gezerek ziyaret programlarını tamamladılar.