Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Türkiye İnovasyon Haftası’nda!

13.12.2016

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Türkiye İnovasyon Haftası’nda!

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO 8-10 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ilgi çekici paneller ve konferanslarla dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların buluştuğu 5. Türkiye İnovasyon Haftası’na katılım sağladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı katkılarıyla düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası açılış törenine Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ, T.C Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ ve T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ katılım sağladı.

Anadolu Üniversitesi, fuar standında bünyesinde üretilmiş olan farklı teknolojik ürün ve projelere yer verdi. Fuar boyunca Anadolu Üniversitesi standında  “Boron Max” (nano boyutlu bor bileşikli yağ katkısı), “Blashing Balm Cream” (doğal, organik ve kalıcı bb krem) ve havacılık sektöründe kullanılan fiber esaslı “Pitot – Probe” ürünler sergilendi.

Fuara ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcı Orkun BAŞKAN, Girişimcilik Koordinatörleri Burçak İLTER TİMURÇİN ve Aynur GÜNEŞ KAHRAMAN katılım sağladı.

Anadolu Üniversitesi standı girişimcilik ve üniversite-sektör iş birliği noktasında önemli ziyaretçilere ev sahipliği yaptı.