Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi!

29.12.2016

Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi!

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı” 29 Aralık 2016, Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 9. Kat Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş, katılımcılara “Horizon 2020, İkili İş Birlikleri, COST (European Cooperation in Science and Technology) ve Erasmus+ Programı” başlıkları hakkında bilgi verdi.

“Uluslararası projelerde yalnızca ulusal önceliklere değil, Avrupa’nın ve/veya ikili iş birliği yapılan ülkelerin de önceliklerine bakılarak ortak fayda sağlayacak konulara yer verilmesi gerekir,” diyen Rabia Taş genel bilgilendirme yapılan toplantı sonrası her türlü birebir görüşme için ARİNKOM TTO ile iletişime geçilebileceğini belirtti.

Toplantı, araştırmacılardan gelen soruların cevaplanmasının ve teşekkür belgesinin takdiminin ardından sona erdi.