Uluslararası Projeler: Çağrı Takibi ve Ortaklık Kurma Etkinliği Gerçekleştirildi

09.02.2017

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Uluslararası Projeler: Çağrı Takibi ve Ortaklık Kurma” etkinliği 09 Şubat 2017, Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş, katılımcılara “Horizon 2020, İkili İş Birlikleri, COST (European Cooperation in Science and Technology) ve Erasmus+ Programı” başlıkları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Program Resmi Sayfaları, Çağrı Takibi, Projelerde Roller, Ortaklık Kurma ve Faydalı İpuçları başlıkları altında bir sunum gerçekleştirdi.

“Uluslararası projelerde projenin konusu kadar proje ortakları ve konsorsiyumlar da önemlidir,” diyen Rabia Taş genel bilgilendirme yapılan toplantı sonrası her türlü birebir görüşme için ARİNKOM TTO ile iletişime geçilebileceğini belirtti.

Etkinliğin Yunus Emre Kampüsü ayağı 15 Şubat 2017, Çarşamba günü saat 11.00’de Eğitim Fakültesi E Blok’ta gerçekleştirilecektir.