Uluslararası Projeler: Çağrı Takibi ve Ortaklık Kurma Etkinliği Gerçekleştirildi

15.02.2017

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Uluslararası Projeler: Çağrı Takibi ve Ortaklık Kurma” etkinliği 15 Şubat 2017, Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi E Blok Bilgisayar Laboratuvarı'nda gerçekleştirildi. ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş, katılımcılara “Horizon 2020, İkili İş Birlikleri, COST (European Cooperation in Science and Technology) ve Erasmus+ Programı” başlıkları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Program Resmi Sayfaları, Çağrı Takibi, Projelerde Roller, Ortaklık Kurma ve Faydalı İpuçları başlıkları altında bir sunum gerçekleştirdi.

“Uluslararası projelerde ortak olmak da koordinatörlük kadar kıymetlidir. Çünkü bu sayede uluslararası iş birliği, iletişim, proje yönetimi ve raporlama gibi konularda önemli tecrübeler kazanılmaktadır,” diyen Rabia Taş genel bilgilendirme yapılan toplantı sonrası her türlü birebir görüşme için ARİNKOM TTO ile iletişime geçilebileceğini belirtti.