BİGG – ANAÇ Teknogirişim Programı Tanıtım Toplantısı bu kez Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleştirildi!

22.02.2017

22 Şubat 2017, Çarşamba günü Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Anfi 2’de gerçekleştirilen toplantıda ANAÇ Teknogirişim Programı Proje Yürütücüsü Yard. Doç. Dr. B. Tuğberk Tosunoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Tosunoğlu toplantıda, “ANA Fikir Teknogirişim Yarışması” ile başlayan tüm program süreçlerini detaylarıyla aktardı. Tosunoğlu aynı zamanda ARİNKOM TTO’dan da söz ederek hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

İş fikri olan girişimci adaylarının ilgi gösterdiği toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.