Arçelik ile 2017 Yılı Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleştirildi!

24.02.2017

Arçelik ile 2017 Yılı Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleştirildi!

ARİNKOM TTO organizasyonu ile “Arçelik - Anadolu Üniversitesi 2017 Yılı Stratejik Planlama Çalıştayı” 23 Şubat 2017, Perşembe günü ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda Üniversite-Sektör İş Birliği Koordinatörü Gülçin Avul “Arçelik – Anadolu Üniversitesi İş Birliği 2017 Stratejik Planı” sunumunu gerçekleştirdi.

Arçelik Ar-Ge bölümü yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen etkinlikte 2017 yılı içerisinde birlikte yapılacak çalışmalar konuşuldu. Belirlenen çalışma konularına yönelik olarak hedefler ortaya konularak yol haritaları belirlendi. Üniversite – sanayi iş birliği çerçevesinde yapılacak ortak projeler üzerine beyin fırtınası yapıldı ve çalıştay sonrasında yol haritaları üzerinden bir takvim belirlendi.