TechUP Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Progamının İkinci Eğitimi Tamamlandı

10.03.2017

TechUP Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Progamının İkinci Eğitimi Tamamlandı

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Osmangazi Üniversitesi ETTOM, Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Ticaret Odası iş birliğinde geliştirilen “Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı (TechUP)”nın girişimcilere yönelik ikinci eğitimi ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirildi.

22 Kasım 2016 tarihinde imzaları atılan programın ilk eğitimi 10 Şubat 2017 günü gerçekleştirilmişti. Girişimcilere yönelik ikinci hızlandırıcı eğitim bugün tamamlandı. Eğitmen Barış Okur, ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Orkun BAŞKAN, ARİNKOM TTO, Fikri Haklar ve Ticarileşme Koordinatörü Burçak İLTER TİMURÇİN ve ARİNKOM TTO Üniversite - Sektör İşbirliği Koordinatörü Sermihan TÜRKER’in de katıldığı eğitimde; finansal yönetim, öz kaynak, net işletme sermayesi, gelir tablosu, maliyet ve fiyatlandırma gibi başlıklar etkileşimli olarak konuşuldu.

6 ay süreyle devam edecek olan eğitimin sonunda Yatırımcı-Girişimci buluşması gerçekleşecek.