İthalat ve İhracat Uygulamaları Dersi Kapsamında ARİNKOM TTO ve ANAÇ Anlatıldı

19.04.2017

İthalat ve İhracat Uygulamaları Dersi Kapsamında ARİNKOM TTO ve ANAÇ Anlatıldı

Eskişehir Meslek Yüksekokulu, İthalat ve İhracat Uygulamaları dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. B. Tuğberk TOSUNOĞLU tarafından Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO, ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi'nin hizmetleri ve girişimcilik iş planı anlatıldı.

Öğrencilerin iş fikirlerini geliştirmeleri konusunda neler yapabilecekleri, destek alabilecekleri konular ve iş kurma aşamalarında hangi zorluklarla karşılaşabilecekleri anlatıldı. Yrd. Doç. Dr. B. Tuğberk TOSUNOĞLU, ARİNKOM TTO ve ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi’nin girişimci öğrencilerin yanında olduğunu, destek almak istedikleri konular için Öğrenci Merkezi’ndeki teknoloji transfer ofisine uğrayabileceklerini söyledi.

Öğrencilerin girişimcilik ve iş kurma konularında sorularının cevaplanmasının ardından, Eskişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İlkay Badurlar’ın Yrd. Doç. Dr. B. Tuğberk TOSUNOĞLU’na teşekkür belgesini vermesi ile etkinlik son buldu.