“Uluslararası Projeler, Çağrı Takibi ve Ortaklık Kurma” etkinliği Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirildi!

24.04.2017

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen ‘’Uluslararası Projeler, Çağrı Takibi ve Ortaklık Kurma’’ adlı etkinlik, 24 Nisan Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş konuşmacı olarak yer aldı.

ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş, katılımcılara “Horizon 2020, İkili İş Birlikleri, COST (European Cooperation in Science and Technology)” başlıkları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Program Resmi Sayfaları, Çağrı Takibi, Projelerde Roller, Ortaklık Kurma ve Faydalı İpuçları başlıkları altında bir sunum gerçekleştirdi.

Ayrıca ortaklık kurmada profil oluşturma araçlarından olan CORDIS, LinkedIn ve Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) hakkında da bilgi veren Rabia Taş, profil oluşturulurken belirtilebilen ad-soyad, iletişim bilgileri, kurum, özgeçmiş, deneyimler, bir proje ortaklığında neler sunulabileceği ve nelere ihtiyaç duyulabileceği gibi konularda dikkat edilmesi gereken noktalara değindi. Bunun dışında her türlü birebir görüşme için ARİNKOM TTO ile iletişime geçilebileceğini belirtti.