“Proje Fuarı ve Yarışması 2017” gerçekleştirildi!

05.05.2017

“Proje Fuarı ve Yarışması 2017” gerçekleştirildi!

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve ARİNKOM TTO iş birliği ile düzenlenen “Proje Fuarı ve Yarışması 2017”, 5 Mayıs Cuma günü Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İş ve Ticaret Merkezi Alanı’nda gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencilerinin projelerini sergilediği ve sektörle buluşturulduğu etkinliğe, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ferdi Gerçel, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş M. Özaydemir’in yanı sıra ARİNKOM TTO çalışanları, sektör temsilcileri, öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen proje fuarı sabah saatlerinde açılış konuşmaları ile başladı. Sonraki saatlerde sektör temsilcileri projeleri ziyaret ettiler. Akşam saatlerine doğru ise projeler jüri tarafından değerlendirilerek ödüller sahiplerini buldu.