Fen ve Sosyal Bilimler Alanında Deneyim Paylaşımı Toplantısı gerçekleştirildi!

31.05.2017

Fen ve Sosyal Bilimler Alanında Deneyim Paylaşımı Toplantısı gerçekleştirildi!

ARİNKOM TTO tarafından periyodik aralıklarla düzenlenerek gelenekselleşen “Fen ve Sosyal Bilimler Alanında Deneyim Paylaşımı Toplantısı” 31 Mayıs 2017, Çarşamba günü Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü N.Sanem Moğulkoç’un yaptığı Deneyim Paylaşım Toplantısı’nın açılış konuşmasını ARİNKOM TTO Danışmanı Prof. Dr. Ersan Pütün yaptı.

ARİNKOM TTO Projeler Koordinatörü Olcay Sevik’in projelerin programlarının detayların paylaştığı sunumdan sonra projeleri kabul edilen Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinin deneyimleri katılımcılar ile paylaşıldı.

2016 yılında Türkiye’de kabul edilen tek 1003 projesi sahibi Doç. Dr. Yılmaz Kılıçarslan proje oluşturma ve uygulama bakış açısı hakkında bilgiler verdi. Doç. Dr. Miriş Dikmen ise dört yıldır çalıştığı ekibi ile deneyimlerini ve ekip çalışmasının projelerdeki kritik başarı faktöründen bahsetti. Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Tanışlı ise reddedilen proje ve yenilen gönderilen projelerde dikkat edilmesi gereken noktaların altını çizdi. ARDEB ve TEYDEB hakemliği yapan Prof. Dr. Servet Turan projelerde "Planlama, Hazırlık Yazım" süreçlerinin kilit unsurlarından bahsederken hakem gözüyle projelerin değerlendirme süreçleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Konuşmacılara teşekkür belgelerinin verilmesi ve soru cevap bölümünün ardından etkinlik sona erdi.