Endüstriyel İnovasyon Bilgi Günleri Brüksel’de Gerçekleştirildi!

10.10.2017

Endüstriyel İnovasyon Bilgi Günleri Brüksel’de Gerçekleştirildi!

Avrupa Komisyonu tarafından 3-4 Ekim 2017 tarihinde Endüstriyel Yenilik Bilgi Günleri (Industrial Innovation Info Days) etkinliği Brüksel’de gerçekleştirildi.

1000’den fazla katılımcı ile gerçekleşen etkinlikte Ufuk 2020 (Horizon 2020) kapsamında “Anahtar Teknolojiler” ve Nanoteknoloji, İleri Malzemeler, İleri İmalat ve İşleme Teknolojileri ve Biyoteknoloji alanında bilgilendirmeler yapıldı. Katılımcılar, proje pazarı ve ikili görüşmelerle proje fikirlerini paylaşma ve potansiyel ortaklarla işbirliği kurma fırsatı buldu.

Ufuk 2020 başvurularına yönelik tavsiyelerin de verildiği etkinliğe Türkiye’den üniversiteler, sektör temsilcileri ve TÜBİTAK’ın da aralarında bulunduğu kamu kurumları katılım gösterdi. Anadolu Üniversitesi adına ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş, etkinlikte yer alarak proje ortaklıkları konusunda ilgili alanlarda görüşmelere katılım sağladı.