ARİNKOM TTO'dan BÖTE Öğrencilerine Eğitim!

20.10.2017

ARİNKOM TTO'dan BÖTE Öğrencilerine Eğitim!

ARİNKOM TTO tarafından 16 Ekim ve 19 Ekim tarihlerinde Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü, 4. Sınıf lisans öğrencilerine yönelik yürütülen 2 farklı ders kapsamında “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Muhammet Recep Okur ve Öğr. Grv. Serap Uğur tarafından verilen “Proje Geliştirme ve Yönetimi” dersi kapsamında gerçekleştirilen iki farklı sunuma toplam 54 öğrenci katıldı.

ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş’ın “Proje Yönetiminde Kritik Unsurlar”, “Projeler ve Kariyer” konulu sunumu ile başlayan program ARİNKOM TTO Projeler Koordinatörü Banu Gültekin Kocaman’ın “Proje Nedir?”, “Proje Döngüsü Yönetimi”, “Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı” “Proje Hazırlama Süreçleri” konulu sunumu ile devam etti.

Projelere dair verilen örnekler ve soru-cevap ile program noktalandı.