ARİNKOM TTO Gözüyle Brüksel'de Gerçekleşen Enerji Bilgi Günleri'nden Notlar!

03.11.2017

ARİNKOM TTO Gözüyle Brüksel'de Gerçekleşen Enerji Bilgi Günleri'nden Notlar!

Ufuk (Horizon) 2020 enerji alanı 2018-19 yılları çalışma programı 23, 24 ve 25 Ekim 2017 tarihlerinde Brüksel'de gerçekleştirilen “Energy Info Days 2017” adlı etkinlikle tanıtıldı.

1000’den fazla katılımcı ile gerçekleşen etkinlikte Yenilenebilir Enerji, Fosil Yakıtların Karbonsuzlaştırılması, Akıllı Şehirler ve Toplumlar, Enerji Verimliliği ve Enerji Sistemleri çağrıları hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılımcılar, birebir görüşmelerde ve networking alanlarında proje fikirlerini paylaşma ve potansiyel ortaklarla işbirliği kurma fırsatı buldu.

Türkiye’den üniversiteler, sektör temsilcileri ve TÜBİTAK’ın da aralarında bulunduğu kamu kurumları katılım gösterdi. Anadolu Üniversitesi adına ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş ve Üniversite-Sektör İş Birliği Koordinatörü Gülçin Avul etkinlikte yer alarak proje ortaklıkları konusunda ilgili alanlarda görüşmelere katılım sağladı.