Yeni Yıl, Yeni Hedefler, Yeni Başarılar

31.12.2014

Yeni Yıl, Yeni Hedefler, Yeni Başarılar
Yeni yıla ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi'nde yeni hedefler, yeni umutlar ile birlikte merhaba dedik... Proje Birimi ve ARİNKOM Ofisi'nde Anadolu Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi Araştırmalardan Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. A. Savaş Koparal, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hülya Deniz Sazak, ARİNKOM TTO Proje Yöneticimiz Prof. Dr. M. Ersan Pütün ve ARİNKOM TTO Proje Yürütücümüz Prof. Dr. Ender Suvacı katılımı ile birlikte yeni yıl kutlaması yapıldı. Yapılan kutlamada Rektörümüz Prof. Dr. Naci Gündoğan, yaptığı çalışmalardan dolayı ARİNKOM TTO ekibine ve ARİNKOM TTO'nun çalışmalarını yürütmesinde destek olan tüm Anadolu Üniversitesi Birimleri ve akademisyenlerine teşekkürlerini iletti.