Vestel A.Ş.’den Anadolu Üniversitesi’ne İş Birliği Ziyareti!

16.11.2017

Vestel A.Ş.’den Anadolu Üniversitesi’ne İş Birliği Ziyareti!

15 Kasım 2017, Çarşamba günü Vestel A.Ş. Beyaz Eşya Fabrikası Ar-Ge Merkezi Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nü iş birliği ziyaretinde bulundu. ARİNKOM TTO tarafından organize edilen ziyaret programında öncelikle bölüm laboratuvarları gezildi.

Sonrasında Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda Vestel A.Ş. Ar-Ge Merkezi Ekibi, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile ARİNKOM TTO Üniversite Sektör İş Birliği Koordinatörleri Gülçin Avul ve Yeliz Erkoç katılımıyla tüm gün süren bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Aslan, bölümü tanıttığı bir sunum gerçekleştirdi. Gürsoy sunumunda bölümün öğretim üyeleri, bilim ödüllleri, bölümden çıkan spin-off şirketler, yurtdışı iş birlikleri gibi konularda kapsamlı bilgiler verdi.

Ardından Vestel Proje Destek ve Teşvik Sorumlusu Tülin Yavuz tarafından “Vestel A.Ş. Beyaz Eşya Tanıtım Sunumu” yapıldı. Yavuz sunumunda üretim kapasitesi, çalışan profili, satış istatistikleri, üretim, ürün çeşitliliği gibi çeşitli konularda bilgiler verdi.

İlk bölüm toplantısı sonunda ortak yapılabilecek Ar-Ge çalışmaları konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu. Toplantının ikinci bölümünde ise Vestel ekibi ile öğretim üyeleri arasında birebir “Proje Geliştirme Toplantıları” düzenlendi.