"Startupus” Programı tamamlandı, ödüller sahiplerini buldu!

21.11.2017

Üniversite öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmelerini destekleyen ve olgunlaşmasını sağlayan ANAÇ Ön Kuluçka Merkezi tarafından yürütülen girişimcilik programı “Startupus” 18, 20,21 Kasım 2017 tarihlerinde ANAÇ’ta gerçekleştirildi. Program sonunda iş planları değerlendirilen girişimci adayı öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Program sonunda 1.’lik ödülü iPhone8’i “Stoptech” takımından Efe Mesut Kılıç, 2.’lik ödülü iPad2’yi “İşim Bu Kurumsal” takımından Kubilay Cebeci ve Burak Karabulut, 3’lük ödülü Sony Bluetooth Kulaklığı “Brandask” takımından Seda Hatinoğlu ve Hilmiye Özgür kazanırken jüri özel ödülünü “Here App” takımından Melike Takıl kazandı.

Programın 1. gününde Kanvas iş modeli geliştirme ve iş planı hazırlama etkinliği yapıldı. 2. gününde girişimci adayları iş planları üzerinden mentor görüşmeleri yaparak ekip çalışmalarını gerçekleştirdiler. 3. gününde ise girişimciler için sunum teknikleri etkinliği yapıldı. Ardından katılımcı takımlar sunumlar gerçekleştirdiler ve jürü tarafından değerlendirmeye alındılar. Etkinlik ödülllerin dağıtılması ve katılımcılara sertifikalarının teslim edilmesinin ardından sona erdi.