Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO’nun “Tasarım Odaklı Düşünme: Design Thinking” projesi BEBKA tarafından kabul edildi!

21.11.2017

Anadolu Üniversitesi adına ARİNKOM TTO tarafından sunulan “Tasarım Odaklı Düşünme: Design Thinking” isimli proje BEBKA 2017 Teknik Destek Programı kapsamında kabul edildi.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, 18 Ağustos’ta ilan edilen ve toplam bütçesi 300.000 TL olan 2017 Yılı Teknik Destek Programına Eylül - Ekim aylarında sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemleri sona erdi. BEBKA tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 2017 Yılı Teknik Destek Programına yapılan 75 başvurudan 26 adet proje asil, 20 adet proje ise yedek listede olmak üzere toplam 46 proje başarılı bulundu. Anadolu Üniversitesi asil listede yer alarak destek almaya hak kazandı.

Proje kapsamında ARİNKOM TTO paydaşlarına Design Thinking eğitimi verilecek. İlerleyen günlerde ise eğitim takvimine ilişkin duyurular ARİNKOM TTO tarafından yapılacaktır.

Destek almaya hak kazananların listesine ulaşmak için tıklayınız.