ARİNKOM TTO BU KEZ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ'NDE

25.12.2014

ARİNKOM TTO BU KEZ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ'NDE
ARİNKOM TTO ekibi, 25.12.2014 Perşembe günü Anadolu Üniversitesi İktissadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda ARİNKOM' un verdiği hizmetler ve çalışma alanları katılımcılara aktarıldı. ARİNKOM TTO Proje Yöneticisi Prof. Dr. M. Ersan PÜTÜN, Bilgi ve İletişim Hizmetleri Yöneticisi Orkun Başkan, Uluslararası Projeler Uzmanı Rabia Taş, Üniversite Sanayi İşbirliği Hizmetleri Uzmanı Burçak İlter Timurçin, Fikri Haklar ve Lisanslama Yöneticisi Özlem Tigin ve Girişimcilik ve Şİrketleşme Hizmetleri Yöneticisi M. Hakan Dağ, Tanıtım ve Bilgilendirme Uzmanı Sanem Moğulkoç ve Altuğ Baydar'ın yer altığı toplantıda ARİNKOM TTO faaliyetleri ile ilgili sunumlar yapıldı. ANATEK A.Ş. Genel Müdürü Yeliz Erkoç ise ARİNKOM TTO ile yapılan çalışmalar sonrası verdikleri hizmetler hakkında açıklamarda bulundu. Toplantı katılımcılar tarafından yöneltilen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.