Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları Başladı!

07.12.2017

Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları Başladı!

ARİNKOM TTO tarafından üniversitemiz genelinde düzenlenecek olan “Akademide Sınai Mülkiyet Kanunu Bilgilendirme Toplantıları” 6 Aralık 2017, Saat 14.00’te Eczacılık Fakültesi İhsan Sarıkardeşoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk toplantı ile başladı.

Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarının katılım sağladığı toplantıda, ARİNKOM TTO Fikri Haklar ve Ticarileştirme Koordinatörü Özlem Tigin bir sunum gerçekleştirdi.

Tigin sunumunda, Yeni Sınai Mülkiyet Kanunu doğrultusunda Anadolu Üniversitesi’nde mevzuata ilişkin gerçekleştirilen değişiklikler, buluşlarda Üniversitede hak sahipliği konularının yanı sıra ARİNKOM TTO’nun fikri hakların korunmasına yönelik destekleri de katılımcılara aktardı.

Üniversite genelinde düzenlenecek toplantılara ilişkin takvim ARİNKOM TTO Web Sitesi Etkinlik Takvimi sekmesinde güncel olarak yayınlanacak.

En yakın etkinlik tarihine ulaşmak için tıklayınız.