2018’de de ARİNKOM TTO Üniversitenin itici gücü olmaya devam edecek!

27.12.2017

2018’de de ARİNKOM TTO Üniversitenin itici gücü olmaya devam edecek!

27 Aralık 2017, Çarşamba günü ARİNKOM TTO ofisinde Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımlarıyla yeni yıl kutlandı. Kutlamaya Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, ARİNKOM TTO Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ender Suvacı ve ARİNKOM TTO Danışmanı Prof. Dr. M. Ersan Pütün katılım sağladı.

Kutlamada aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Hukuk Müşavirliği, Proje Birimi ve ARİNKOM TTO da yer aldılar.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen kutlamada Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan Anadolu Üniversitesi’nin tüm alanlarda iyi bir üniversite olduğunu, bu özelliğiyle 2017’de olduğu gibi 2018’de de performansını giderek yükselteceğini belirtti. Bu yükselişte ARİNKOM TTO’nun itici güç olarak büyük rol oynadığının altını çizen Gündoğan, ARİNKOM TTO’ya Üniversite’nin başarı grafiğinin yükselmesinde gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Ardından söz alan ARİNKOM TTO yöneticisi M. Hakan Dağ ise tüm yıl ARİNKOM TTO’ya destek olan tüm birimlere teşekkür etti.