İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TANITIM TOPLANTISI

22.12.2014

İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TANITIM TOPLANTISI
ARİNKOM TTO, 22.12.2014 Pazartesi günü İletişim Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda çalışma alanları ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda ARİNKOM' un verdiği hizmetler katılımcılara aktarıldı. ARİNKOM TTO Proje Yöneticisi Prof. Dr. M. Ersan PÜTÜN, Bilgi ve İletişim Hizmetleri Yöneticisi Orkun Başkan, Ulusal Projeler Uzmanı Olcay Sevik, Üniversite Sanayi İşbirliği Hizmetleri Yöneticisi Yasemin Kara, Fikri Haklar ve Lisanslama Yöneticisi Özlem Tigin ve Girişimcilik ve Şİrketleşme Hizmetleri Uzmanı Uğur Acar, Tanıtım ve Bilgilendirme Uzmanı Sanem Moğulkoç ve Altuğ Baydar'ın katıldığı toplantıda ARİNKOM TTO faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi. ANATEK A.Ş. Genel Müdürü Yeliz Erkoç ise ARİNKOM TTO ile yapılan çalışmalar sonrası verdikleri hizmetler hakkında açıklamarda bulundu.