Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı AÖF'de gerçekleştirildi!

01.02.2018

Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı AÖF'de gerçekleştirildi!

Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından “Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı” 31 Ocak 2018, Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 9. Kat Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. ARİNKOM TTO Yönetici Yardımcısı Rabia Taş, katılımcılara “TÜBİTAK İkili İş Birlikleri, COST (European Cooperation in Science and Technology), Horizon 2020 ve Erasmus+ Programı” başlıkları hakkında bilgi verdi.

Rabia Taş sunumunda, “Şu anda tüm programların çağrıları açık. Bu nedenle zaman kaybetmeden proje ortakları görüşmelere ya da yazım sürecinde üzerinde çalışmaya başlamaya geçmek gerekir,” diyerek genel bilgilendirmelerde bulundu. Taş, toplantı sonrası her türlü birebir görüşme için ARİNKOM TTO ile iletişime geçilebileceğinin de altını çizdi.

Toplantı, araştırmacılardan gelen soruların cevaplanmasının ve teşekkür belgesinin takdiminin ardından sona erdi.