GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TANITIM TOPLANTISI'NDAYDIK

19.12.2014

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TANITIM TOPLANTISI'NDAYDIK
19.12.2014 Cuma günü Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda öğretim elemanları ARİNKOM TTO çalışma alanları ile ilgili bilgilendirildi. Toplantıda ARİNKOM' un verdiği hizmetlerden söz edildi. ARİNKOM TTO Proje Yürücüsü Prof. Dr. Ender Suvacı, Bilgi ve İletişim Hizmetleri Yöneticisi Orkun Başkan, Proje Destek Hizmetleri Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Haluk Yapıcıoğlu, Üniversite Sanayi İşbirliği Hizmetleri Yöneticisi Yasemin Kara, Fikri Haklar ve Lisanslama Yöneticisi Özlem Tigin ve Girişimcilik ve Şirketleşme Hizmetleri Yöneticisi M. Hakan Dağ, Girişimcilik ve Şİrketleşme Hizmetleri Uzmanı Uğur Acar, Tanıtım ve Bilgilendirme Uzmanı Sanem Moğulkoç'un katıldığı toplantıda ARİNKOM TTO faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi. ANATEK A.Ş. Genel Müdürü Yeliz Erkoç ise ARİNKOM TTO ile yapılan çalışmalar sonrası verdikleri hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. Öğretim elemanlarından gelen soruların cevaplanması ile birlikte toplantı sona erdi.