Faydam Elektronik Gereçler ile ARİNKOM TTO arasında İş Birliği Protokolü imzalandı!

16.03.2018

Faydam Elektronik Gereçler San. ve Tic. Ltd. Şti ile ARİNKOM TTO arasında bir protokolü imzalanarak iş birliği çalışmaları resmen yürürlüğe girdi. Protokol kapsamında firma ile ARİNKOM TTO, staj ve proje iş birlikleri konusunda çalışmalar gerçekleştirilecek.

1998 yılında, kurulan Faydam Teknoloji İnovasyon; Türkiye'deki ilk çipli kredi kartı organizasyonu ve projelendirmesi, elektronik kart dizaynı ve gömülü yazılım sistemleri üzerine çalışmalar, Sahtecilik Koruma Programı ve Ürün İzleme Sistemleri ARGE Projesi, düşük akım çeken, kablosuz ve akıllı Faydam Datalogger üretimi gibi çalışmaları ile Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde faaliyetlerini yürütüyor.

Firma ile gerçekleştirilecek iş birliği projeleri arasında ARİNKOM TTO tarafından yürütülen Proje Tabanlı Staj Programı (PTS) da yer alıyor.

PTS, firmaların faaliyetleri doğrultusunda gerçekleştirilen/gerçekleştirilecek olan projeler için, Anadolu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ve tüm bölümlerden stajyer öğrenci seçimi yapabilen, etkin ve sonuç odaklı bir staj programı olarak 2012 yılından bu yana ARİNKOM TTO tarafından yürütülüyor.

Firma hakkında detaylı bilgilere http://www.faydam.com/ bağlantısından ulaşabilirsiniz.